Workshop op aanvraag

Schildpadtijd – oefenen in aandacht

  Voor wie?

 Kleuter- en lagere scholen, ouderverenigingen, Huis van het Kind, naschoolse opvang, speelpleinwerking, bibliotheken, boekhandels, verenigingen, coachingteams, yoga- gezondheids- en kinepraktijken …

 

Wat is het?

Deze interactieve workshop, voor jong en ouder, vindt zijn wortels in het mindful zelfzorgboek ‘Schildpadtijd – oefenen in aandacht’.

Je traint samen de aandachtspier op een plezierige en ontspannen manier, in het goede gezelschap van schildpad Keya, eekhoorn Nootje en mevrouw Vlecht. Via verbindende verhalen, eenvoudige en korte aandachtoefeningen en meditaties leer je spelenderwijs omgaan met de hoogtes en laagtes die bij het leven horen. Je observeert gevoelens, gedachten, gedragingen en fysieke sensaties, met al je zintuigen.

De thema’s die aan bod kunnen komen zijn: Nieuw beginnen, Je verbonden voelen, Schildpadtijd nemen, Pauzelen, Geluiden horen, Dankbaar zijn, Het druk hebben, Delen, Jezelf graag zien, Komen en gaan, Denken en voelen, Ademen.

De bijdrage en andere info

– 55 euro/(les)uur, 50 euro ieder volgend uur diezelfde dag 

– 80 euro voor anderhalf uur

– Kilometervergoeding aan 0,4170/km 

Vanaf 3 (les)uren op dezelfde dag: 1 boek gratis

Aankoop van het boek kan ter plekke aan 25 i.p.v.28 euro

Heb je vragen over andere mogelijke formules? Stuur me een bericht.

 

De lesgeefster

Gritta Maes is voormalig leerkracht lager onderwijs. Ze schoolde zich om tot mindfulnessgids en begeleidt al jaren in haar praktijk ‘Schildpadtijd’ kinderen en volwassenen op weg naar een rustiger, gezonder en evenwichtiger leven.